Locknevi Marknad 2014
Den 14 augusti var det åter dags för marknad i Locknevi. Vädret var varierande med både sol och regn. Besökarna fick som vanligt uppleva en marknad som erbjuder det mesta man kan förvänta sig. Givetvis kommer många för att ta del av ”knallarnas” utbud men också för att träffa vänner och bekanta som man i flera fall inte träffat på länge, eller som en besökare från Skåne sa, ”det är för den goda ostkakan vi kommer”

Många tog också tillfället i akt att besöka Tjust Släktforskarförening, som med stor entusiasm hjälpte till att söka historien inom släkter. Inga-Britt Alexandersson visade också sina knypplingsalster samt demonstrerade hur det går till att knyppla.

Som vanligt var det många som lät sig väl smaka av det som erbjöds från kaffeserveringen med hembakat bröd och korvgrillningen erbjöd såväl grillade som kokta korvar. Många ideella krafter hjälpte till under dagen och flera hade tidigare bakat vilket ger oss möjlighet att erbjuda hembakat vid våra olika evenemang, vilket röner stor uppskattning av besökarna.

Visst är det fantastiskt att vi i Locknevi kan erbjuda aktiviteter som samlar så många besökare
Stort TACK till besökare, ”knallar”, övriga aktörer och till alla frivilliga som hjälpt till att göra marknaden till den succé vi alla får uppleva.