Locknevi Marknad 2015

Söndagen den 9 augusti var det åter dags för marknad i Locknevi. Vädret visade sig från sin bästa sida med sol och värme och besökarna strömmade till för att vara med på en marknad som erbjuder det mesta som man kan förvänta sig. Givetvis kommer många för att ta del av utbudet som ”knallarna” har att erbjuda men också för att träffa vänner och bekanta som man i flera fall inte träffat på länge.

Många tog också tillfället i akt att besöka Tjust Släktforskarförening, som med stor entusiasm hjälpte till att söka historien inom släkter. Inga-Britt Alexandersson visade också sina knypplingsalster samt visade hur det går till att knyppla.

Som vanligt var det många som lät sig väl smaka av det som erbjöds från kaffeserveringen och korvförsäljningen.

Visst är det fantastiskt att en ”liten” ort som Locknevi kan erbjuda aktiviteter som samlar så många besökare och det är också fantastiskt att så många frivilliga ställer upp ideellt för att hjälpa till, utan dem skulle det inte vara möjligt driva marknaden vidare.

Stort TACK till besökare, ”knallar”, övriga aktörer och till alla frivilliga som hjälpt till att göra marknaden till den succé vi alla får uppleva.